Czytając te słowa:Dziś pracuje ciężko i zbieram dla Nich, po kawałku szczęścia na przyszłość, już niedługo zarobie tyle aby już nie musiał tak dużo pracować i być z Nimi, taki mam plan, ale jeszcze kilka dobrych lat pracy.
Przypomniał mi się ojciec mojego znajomego.On też podobnie mawiał i dn.31.12.2010 wracając autem zmęczony z roboty na trasie Szczecin-Chociwel wyleciał na łuku i zakończył swój żywot.
Wiele nie zdążył zarobić,milionerem nie został,a zostawił żonę,córkę i syna samych.
" Na pewno zrozumie ale czy będzie miała to jeszcze komu powiedzieć"
Moje zdanie jest takie że zapier.... trzeba ale nie za wszelką cenę i nie dajmy się zaslepić tą codzienną gonitwą za kasą.
PRACA PRACĄ ALE ŻYCIE RODZINNE ŻYCIEM RODZINNYM
Moderatorzy: Czolg, zimss, Saillupus, Wiecko, pilot
-
- Forumowicz
- Status: Offline
- alcapone
- Forumowicz
I tutaj Dachu zgadzam się z Tobą w 100%. Jak ktoś chce tak pędzić to lepiej żeby nie miał rodziny.
"[you]" oceń moje E32
"PROSTE SĄ DLA SZYBKICH SAMOCHODÓW, ZAKRĘTY SĄ DLA SZYBKICH KIEROWCÓW" C.McRae
http://www.facebook.com/BMWKlubSzczecin
"PROSTE SĄ DLA SZYBKICH SAMOCHODÓW, ZAKRĘTY SĄ DLA SZYBKICH KIEROWCÓW" C.McRae
http://www.facebook.com/BMWKlubSzczecin
-
- orzel1
- Forumowicz
A ja tam cały czas będę zdania, że to właśnie rodzina jest tym co daje energię i chęć do pracy. Zadam pytanie męskiej części z Nas, co miałbyś dziś gdybyś był sam? Pytam Panów bo kobiety z definicji są zdolne do poświęceń dla dzieci i Nas "myśliwych" dzisiejszych czasów i One nie mają takich rozterek bo z powodzeniem robią dwa etaty i nie plączą ile to mają roboty.
- pilot
- Forumowicz
- Kris
- KLUBOWICZ
orzel1 pisze:co miałbyś dziś gdybyś był sam?
M6-ke
Speed has never killed anyone.
Suddenly becoming stationary, that's what gets you.
BMW M5 (E39) 400 hp - Specs & Performance
SPEEEEED and Power!
Suddenly becoming stationary, that's what gets you.
BMW M5 (E39) 400 hp - Specs & Performance
SPEEEEED and Power!
- DULO
- Forumowicz
orzel1 pisze:A ja tam cały czas będę zdania, że to właśnie rodzina jest tym co daje energię i chęć do pracy. Zadam pytanie męskiej części z Nas, co miałbyś dziś gdybyś był sam?
Nie wypada nie odpisać. Co bym dzisiaj miał? Pustkę w sercu .kasę w portfelu , albo sporo długów i kaca , i jeszcze mnóstwo miłości i czułości której nie miałbym komu oddać. Nie wyobrażam sobie być singlem.
Nie potrafiłbym żyć bez swoich dwóch blondyneczek, dlatego tyram ile wlezie ale nie zaniedbując rodzinki.
MOŻESZ MIEĆ SAMOCHÓD ,ALBO MOŻESZ MIEĆ BMW
- orzel1
- Forumowicz
DULO pisze:orzel1 pisze:A ja tam cały czas będę zdania, że to właśnie rodzina jest tym co daje energię i chęć do pracy. Zadam pytanie męskiej części z Nas, co miałbyś dziś gdybyś był sam?
Nie wypada nie odpisać. Co bym dzisiaj miał? Pustkę w sercu .kasę w portfelu , albo sporo długów i kaca , i jeszcze mnóstwo miłości i czułości której nie miałbym komu oddać. Nie wyobrażam sobie być singlem.
Nie potrafiłbym żyć bez swoich dwóch blondyneczek, dlatego tyram ile wlezie ale nie zaniedbując rodzinki.
I wszystko jasne.