Mafia 2

W co gramy. Ustawki, spotkania on-line i live. Porady.

Moderatorzy: Czolg, zimss, Saillupus, Wiecko, pilot

Awatar użytkownika
Shu
Forumowicz
Posty: 2764
Rejestracja: 17-09-2008, 21:16
Lokalizacja: Szczecin
Płeć: Nie ustawiono
Kontaktowanie:
Status: Offline

Mafia 2

Postautor: Shu » 20-02-2012, 19:29

polecam jeśli ktoś lubi gry typu GTA
lepsza grafika niż GTA4
weź udział w konkursie :P
"chcesz dogonić BMW? kup BMW" - Shu

Faqir
Płeć: Nie ustawiono
Status: Offline

Postautor: Faqir » 20-02-2012, 22:04

Shu nie chcesz sprzedać?? :mrgreen:

Jay
Forumowicz
Posty: 2218
Rejestracja: 06-03-2010, 02:48
Lokalizacja: Stathelle
Płeć: Nie ustawiono
Kontaktowanie:
Status: Offline

Postautor: Jay » 21-02-2012, 00:44

A kto z Was grał w Mafię 1 ?? Mnie ta gra pochłonęła do końca ! Nie chwaląc się, zrobiłem wszytkie misje na dodatkowe auta. Szczególny miód to ten potwór ala ford T co stawał na dwa koła jak się ogień dało. I ta misja co się jechało cieżarówką jak w speedzie, masakra :)
ps. kiedy to było !

Faqir
Płeć: Nie ustawiono
Status: Offline

Postautor: Faqir » 21-02-2012, 10:54

Mafie 1 też oklepałem całą. Shu nic nie pisze o sprzedaży :mrgreen: To skołuję sobie obraz.

Awatar użytkownika
Mariusz_
Forumowicz
Posty: 527
Rejestracja: 24-06-2009, 19:27
Lokalizacja: Kołobrzeg
Płeć: Nie ustawiono
Kontaktowanie:
Status: Offline

Postautor: Mariusz_ » 21-02-2012, 10:57

Mafia I- gra legenda. Jak dla mnie nie było gry z lepszą fabułą :)

Awatar użytkownika
Paker
Forumowicz
Posty: 2651
Rejestracja: 11-02-2009, 00:51
Lokalizacja: Szczecin
Płeć: Nie ustawiono
Kontaktowanie:
Status: Offline

Postautor: Paker » 21-02-2012, 13:31

Faqir, jak chcesz ja mam obraz:D
Obrazek
Po Lub na FaceBook'u

791 565 937

Faqir
Płeć: Nie ustawiono
Status: Offline

Postautor: Faqir » 21-02-2012, 13:32

Paker będę u Ciebie...niebawem. Będę dzwonił.

Awatar użytkownika
Shu
Forumowicz
Posty: 2764
Rejestracja: 17-09-2008, 21:16
Lokalizacja: Szczecin
Płeć: Nie ustawiono
Kontaktowanie:
Status: Offline

Postautor: Shu » 25-02-2012, 18:25

Jay pisze:A kto z Was grał w Mafię 1 ??

grałem, skończyłem, ale to dawno temu, była świetna, więc chętnie sięgnąłem po dwójkę, która bije jedynkę w każdym względzie
Faqir pisze:Shu nie chcesz sprzedać??

niestety mam tylko witaminę i polską nakładkę

[ Dodano: 25-02-2012, 18:21 ]
Obrazek
a tutaj zrzut ekranu z dzisiaj; fajna marka samochodów :mrgreen:
weź udział w konkursie :P
"chcesz dogonić BMW? kup BMW" - Shu

Jay
Forumowicz
Posty: 2218
Rejestracja: 06-03-2010, 02:48
Lokalizacja: Stathelle
Płeć: Nie ustawiono
Kontaktowanie:
Status: Offline

Postautor: Jay » 25-02-2012, 19:17

Twój shuwowóz z reala lepszy :p

Też chce w to pograć !!!

intel core 2 duo t6600 2.2 GHz
4 GB Ram
ati radeon hd 4570

zadziała mi ??

Awatar użytkownika
Shu
Forumowicz
Posty: 2764
Rejestracja: 17-09-2008, 21:16
Lokalizacja: Szczecin
Płeć: Nie ustawiono
Kontaktowanie:
Status: Offline

Postautor: Shu » 25-02-2012, 21:09

ja mam kompa z ponad dwóch lat:
kręcony Phenom 4x 2.6GHz (up 2.93GHz)
4GB DDR2
GF GTX260
i działa płynie na polepszonych detalach 2560x1600

jest mniej wymagająca niż GTA4 chociaż uważam, że grafika jest lepsza, mimo to lata płynnie, a GTA latało mi na średnich ustawieniach
weź udział w konkursie :P
"chcesz dogonić BMW? kup BMW" - Shu

Awatar użytkownika
Kris
KLUBOWICZ
KLUBOWICZ
Posty: 4348
Rejestracja: 05-09-2010, 22:25
Lokalizacja: ZS
Płeć: Nie ustawiono
Kontaktowanie:
Status: Offline

Postautor: Kris » 25-02-2012, 21:29

Ale bym sobie pogral :mrgreen:
Speed has never killed anyone.
Suddenly becoming stationary, that's what gets you.
BMW M5 (E39) 400 hp - Specs & Performance

SPEEEEED and Power!

Jay
Forumowicz
Posty: 2218
Rejestracja: 06-03-2010, 02:48
Lokalizacja: Stathelle
Płeć: Nie ustawiono
Kontaktowanie:
Status: Offline

Postautor: Jay » 26-02-2012, 10:23

i działa płynie na polepszonych detalach 2560x1600
to można grać z taką rozdzielczością ??!! Ale ja jednak jestem zacofany w dziedzinie komputerów :mrgreen:

Awatar użytkownika
Shu
Forumowicz
Posty: 2764
Rejestracja: 17-09-2008, 21:16
Lokalizacja: Szczecin
Płeć: Nie ustawiono
Kontaktowanie:
Status: Offline

Postautor: Shu » 27-02-2012, 19:45

Jay pisze:
i działa płynie na polepszonych detalach 2560x1600
to można grać z taką rozdzielczością ??!! Ale ja jednak jestem zacofany w dziedzinie komputerów :mrgreen:

a można :mrgreen: ale niestety już skończyłem; trochę krótka fabuła, dlatego zastanawia mnie dlaczego twórcy stworzyli tak wielkie i rozbudowane miasto, które ma wiele zakątków, do których fabuła nie prowadzi, dlatego warto pospacerować i pozwiedzać samemu

Obrazek
weź udział w konkursie :P
"chcesz dogonić BMW? kup BMW" - Shu

Jay
Forumowicz
Posty: 2218
Rejestracja: 06-03-2010, 02:48
Lokalizacja: Stathelle
Płeć: Nie ustawiono
Kontaktowanie:
Status: Offline

Postautor: Jay » 27-02-2012, 22:59

To Ty masz chyba monitor jak mój telewizor crt w pokoju :mrgreen:

To właśnie bolączka nowych gier że ta fabuła jest zawsze krótka a szkoda.

Bo teraz to już zazwyczaj brakuje weny lub i czasu żeby sobie tak o latać po mieście i szczelać do ludzi, lub bawić się w taksówkarza.

Te czasy playstation szarego jak nie miałem karty pamięci i codziennie po szkole łupanie w misje od nowa aż się oczy nie zamknęly lub mama nie zabrała pada :mrgreen:
I tak dzień w dzień


Wróć do „Gry”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika