Walka w Call'a 2/3/4 MoHA

W co gramy. Ustawki, spotkania on-line i live. Porady.

Moderatorzy: Czolg, zimss, Saillupus, Wiecko, pilot

Faqir
Płeć: Nie ustawiono
Status: Offline

Walka w Call'a 2/3/4 MoHA

Postautor: Faqir » 14-01-2012, 00:25

Dzisiaj czyli sobota 14.01.2012 gramy w Call'a 4 kto chętny wpisywać się na listę:

Walka rozpoczyna się u Pakera o godzinie 16:00

Proponuję zabrać sprzęt lapki i stacjonarki.

lista:
1. Faqir
2. Nyguzz
3. Patro
4. Paker
5. MaCPogodno
6. Lizak
7.
8.
9.

Pisać pisać:

Podaję adres siedziby:
Dąbie Goleniowska 46 (przystanek Warmińska)

Tel: 791 565 937 Paker

Ps: Organizator nie zapewnia cateringu, natomiast zapewnia świetną zabawę:)

Ustawka i lecimy:)
Ostatnio zmieniony 03-01-2013, 13:02 przez Faqir, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Czolg
KLUBOWICZ
KLUBOWICZ
Posty: 4267
Rejestracja: 28-04-2009, 23:34
Lokalizacja: Szczecin
Płeć: Nie ustawiono
Kontaktowanie:
Status: Offline

Postautor: Czolg » 14-01-2012, 01:18

jak wyrobie sie z pisaniem pracy to może się pojawię ale nie chce mi się kompa targać ...
Warcy Rycy Cescy

Awatar użytkownika
LIZAK
Forumowicz
Posty: 264
Rejestracja: 12-04-2010, 21:55
Lokalizacja: szczecin
Płeć: Nie ustawiono
Kontaktowanie:
Status: Offline

Postautor: LIZAK » 14-01-2012, 01:57

oj faqir faqir :P wszyscy Ci pomowilismy MaCPogodno :p


pisał. MaCPogodno

Faqir
Płeć: Nie ustawiono
Status: Offline

Postautor: Faqir » 14-01-2012, 07:53

Czolg pisze:jak wyrobie sie z pisaniem pracy to może się pojawię ale nie chce mi się kompa targać ...


Każdy na ten problem dlatego spotykamy się o 16:00 żeby każdy mógł sprzęcior na spokojnie zabrać i grać...przemyśl?!

LIZAK pisze:oj faqir faqir :P wszyscy Ci pomowilismy MaCPogodno
Było ciemno późno i puzznoo eeep:)

Awatar użytkownika
Paker
Forumowicz
Posty: 2651
Rejestracja: 11-02-2009, 00:51
Lokalizacja: Szczecin
Płeć: Nie ustawiono
Kontaktowanie:
Status: Offline

Postautor: Paker » 14-01-2012, 11:35

obraqzy gier mile widziane:D
Obrazek
Po Lub na FaceBook'u

791 565 937

Faqir
Płeć: Nie ustawiono
Status: Offline

Postautor: Faqir » 14-01-2012, 11:53

Paker wszystko aktualne?? Bo ja już powoli się zbieram:) :piwo:

Awatar użytkownika
MaCPogodno
Forumowicz
Posty: 798
Rejestracja: 02-12-2010, 00:25
Lokalizacja: Szczecin-Pogodno
Płeć: Mężczyzna
Kontaktowanie:
Status: Offline

Postautor: MaCPogodno » 14-01-2012, 12:49

Ty juz sie zbierasz? to co ja mam powiedziec? 10min temu od niego wrocilem i nie wiem po co xDD heeh z tego co wiem to aktualne ;)) wiec szykowac magazynki;)
"Nie sztuką jest zwrócić uwagę swoim BMW spojlerami i laminatami, sztuką jest zrobić to bez nich"

Awatar użytkownika
Mugen
KLUBOWICZ
KLUBOWICZ
Posty: 4093
Rejestracja: 01-10-2008, 16:09
Lokalizacja: Szczecin
Płeć: Nie ustawiono
Kontaktowanie:
Status: Offline

Postautor: Mugen » 14-01-2012, 12:51

Ja tez mam zamiar tam dotrzec, ale dopiero po 16:d.
Obrazek

Awatar użytkownika
Czolg
KLUBOWICZ
KLUBOWICZ
Posty: 4267
Rejestracja: 28-04-2009, 23:34
Lokalizacja: Szczecin
Płeć: Nie ustawiono
Kontaktowanie:
Status: Offline

Postautor: Czolg » 14-01-2012, 12:51

obrazy gry muszą być bo ja tego nie mam :P może kogoś uda mi się zarazić armą :p
a to rozumiem ze muszę zabrać monitor jednostkę klawiaturę myszkę słuchawki ? a bedzie paker miał stół bym sie zainstalował ?
Warcy Rycy Cescy

Faqir
Płeć: Nie ustawiono
Status: Offline

Postautor: Faqir » 14-01-2012, 12:57

Z tego co mówił to raczej ma miejsce....Tak na marginesie to zabrać parę złoty na prąd...bo my tu gadu gadu a z sieci będzie ssało 6-7 kompów przez parę godzin....

Awatar użytkownika
Mugen
KLUBOWICZ
KLUBOWICZ
Posty: 4093
Rejestracja: 01-10-2008, 16:09
Lokalizacja: Szczecin
Płeć: Nie ustawiono
Kontaktowanie:
Status: Offline

Postautor: Mugen » 14-01-2012, 12:58

Bez stolu dasz rade, ale pomysl jak to wszystko podlaczyc jak wpadnie 10 osob z kompami:d.
Obrazek

Faqir
Płeć: Nie ustawiono
Status: Offline

Postautor: Faqir » 14-01-2012, 13:07

Każdy niech zabierze kostkę lub przedłużkę z kilkoma wejściami. dzisiaj sprawdzimy u Pakera jakość ins. elek. :) :rotfl:

Awatar użytkownika
Czolg
KLUBOWICZ
KLUBOWICZ
Posty: 4267
Rejestracja: 28-04-2009, 23:34
Lokalizacja: Szczecin
Płeć: Nie ustawiono
Kontaktowanie:
Status: Offline

Postautor: Czolg » 14-01-2012, 13:15

a jak z podłączeniem do neta bo komp nie ma wifi :P tylko kabel pozostaje a w domu mój kabel ma 2 metry ...czy nawet 1m w każdym razie mało go
Warcy Rycy Cescy

Faqir
Płeć: Nie ustawiono
Status: Offline

Postautor: Faqir » 14-01-2012, 13:27

niestety nie mam kabla:( ale mam wifi:)

Awatar użytkownika
Czolg
KLUBOWICZ
KLUBOWICZ
Posty: 4267
Rejestracja: 28-04-2009, 23:34
Lokalizacja: Szczecin
Płeć: Nie ustawiono
Kontaktowanie:
Status: Offline

Postautor: Czolg » 14-01-2012, 13:30

chyba ,że da sie spiąć 2 kompy kablem i czerpać neta z tego co ma ?
Warcy Rycy Cescy


Wróć do „Gry”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika